2012.07.22.
21:32

Írta: vilola

A költözés

Költözni nagy öröm. Rengeteg olyan dolog kerül elő, amit azért tettem el, mert valaha szerettem, éppen emiatt elkopott de sajnáltam kidobni. Hát így kell felhalmozni és a tárgyak foglyává válni.

A sok pakolás irracionálissá teszi az embert és össze vissza pakol mindent, ez nálunk sem volt másképp. Így néztek ki az autók:

2012-07-09 09.28.42.jpg

Egy autónyi cuccal jöttünk el, illetve egy csomagtartónyit hoznak utánunk. A maradékért mi megyünk ... ennyit a puritán életmódról.

2012-07-09 09.29.27.jpg

Jelenleg még a nagyon minimál cuccon élünk és meglepő módon elég. Leginkább ruhából van kevés, mert nagyon lehűlt az idő és kicsit elszámoltuk magunkat, így keményen dolgozom azon, hogy ne menjek vásárolni.  

Arra is rádöbben az ember a csomagjai kibontása után, hogy mi az ami kimaradt, illetve feleslegesen került bele. Ez annyira nem rossz arány jelen esetben.

Ezen felül sok olyan használati eszköz van, ami csak a hiányával hívja fel magára a figyelmet, olyan apróságok mint vasalódeszka vagy szárító. Ezeket szerencsére a szomszédos svéd lakberendezési áruházból, különböző árfekvésekben be lehet szerezni, mi a budget megoldást választottuk ... és működik :) (V)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenkrakko.blog.hu/api/trackback/id/tr794670376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása