2012.08.04.
22:19

Írta: vilola

PESEL

PESEL nélkül itt a WCre sem jutsz el elvileg. Ez egy személyi szám jellegű képződmény, ami elvileg még a buszbérlethez is kell. 

Akármelyik hivatlba vagy HR osztályra mész, mindenhol más infót adnak a megszerzéséről Kicsit kezd misztikussá válni a dolog, nem túráztatom magam rajta, majd lesz. Marcinak persze a cégénél egy papírt nyomtak az orra alá, hogy itt írd alá és lesz PESEL. A héten kapott email a HRestől, aki szép lány, de annyira idegesítő a hangja, mintha a körmét húzná a táblán .... szóval megkapta az email, hogy megjött  a PESEL mehet érte. Innentől Marci folyt.: Gondoltam ebéd után felmegyek a negyedikre, ahol közölték a Hr az ebédlővel szembe költözött. Majd kifele jövet, a papírt olvasva rájöttem, hogy valami nem stimmel, nem az enyém volt, hanem valami 87es születésű kollégáé, megtiszelő, hogy 7 évvel fiatalabbnak néztek.

Szóval Viola PESELe. Valaki azt állítja, hog tartózkodási hely regisztrálása után lehet kérni, az irodában pedig azt az intót kaptam, hogy PESEL nélkül nem tudok regisztrálni ... akkor most ki a hülye?

Majd megünnepeljük amikor megkaptam. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenkrakko.blog.hu/api/trackback/id/tr144672371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kulturkommando 2012.08.11. 02:55:37

Akkor találjatok ki magatoknak PESEL számot! Lehet, h ellenőrizni sem tudják a PESEL hivatalban... ;)
süti beállítások módosítása