2012.08.26.
20:16

Írta: vilola

Csokis sör és répachips

Első ránézésre a gyanútlan szemlélő barnasörnek nézheti de megszagolva minden kétsége eloszlik. Mert a csokis sör rossz. Egyszerűen rossz, egy rosszabb minőségű tortabevonóra hajaz.
Ha sör megkedveltetésére találták ki, mint annó a mese sajtot, akkor kár volt, mert aki a sört szereti az igyon sört, aki  a csokit szereti az vegyen normális csokoládét. Nem kell össze nem illő ízeket keverni, csak baj van belőle.
Kipróbáltuk, most már tudjuk.

IMG_0115.JPG

A hét másik tanulsága, hogy a répachips sem jobb. Fonnyadt répaszelet ami szinte rághatatlanul kemény és paprika ízű bevonat van rajta. Megtudtuk ezt is. 

Így két dologgal kevesebbet kell kipróbálni.

Csak kalandoroknak ajánlom: 

IMG_0132.JPG

De ha nagyon rosszul akarod magad érezni Krakkóban, akkor irány Nowa Huta veszélyesebbik egy olyan szép esős napon mint a mai, lehetőleg a két rivális focicsapat összecsapására időzítve valami más városból származó focicsapat mezében egy karton csokis sörrel és répachipssel. Mindemellet még meg is birságolnak, mert közterületen tilos alkoholt fogyasztani. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenkrakko.blog.hu/api/trackback/id/tr14733600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása