2012.08.04.
22:52

Írta: vilola

Gospoda Koko

IMG_8887.JPG

Ha jót akarsz enni Krakkó belvárosában akkor vagy ide vagy egy hasonló tejbárba érdemes menni. Ez az otthoni kifőzdék hiányát betöltő vendéglátó ipari egység. Házias, tradicionális ételek vannak, nagyon baráti áron.

A kedvenc helyünknek a "tálalás" a különlegessége; félig önkiszolgáló, az evőeszközt magad szerzed be miután rendeltél a pultnál. Tyúkocskákkal díszített étterem, minden nap kézzel írott étlap es teljesen spontán sorrendben érkező ételek.

IMG_8897.JPG


A levest es a másodikat akar egyszerre is megkaphatod, illetve az is előfordulhat, hogy az asztaltársad befejezi az ételt, mire tiéd megérkezik. De annyira finom minden, es annyira olcsón jutsz hozzá, hogy ezt nem feltétlenül fogod zavarónak találni.
Ha nincs só, cukor vagy a "barna ételizesitő lötty ami mindenhol ott van" akkor a kredencben megtalálod.
A helyiek szerint a legjobb gombalevest ott kapni a varosban ... nem elhanyagolhatóan, csiperkét nem látott.

Mindez két utcányira a főtértől, ahol köztudottan lehúzós éttermek vannak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenkrakko.blog.hu/api/trackback/id/tr254696027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása