2012.07.22.
00:23

Írta: vilola

Pilot

Bennem három indok fogalmazódott meg így hirtelen, mindegyik fontos, mindegyiknek nagy szerepe van abban, hogy megindultunk. Az első indok nem más, mint hogy Violával olyan helyen szeretnénk élni, ahol mindketten hazamegyünk munka után és nem kell külön élnünk ahhoz, hogy megéljünk, ki tudjuk fizetni a dolgainkat és még szórakozásra, hobbira, nyaralásra és megtakarításra is maradjon. Második ok a relatív közelség a családjainkhoz, 6-8 óra alatt náluk tudunk lenni ( zabrzei nagyszüleim kivételével, hozzájuk egy óra az út ), nem kell kontinenseket átívelő repülőutakba bocsátkoznunk, nem kell vagyonokat költeni egy-egy ilyen akcióra és megvan az a tudat, hogy itt vagyunk gyakorlatilag a szomszédban. A legfontosabb ok meg talán az, hogy Krakkó az egyik legszebb és legélhetőbb város a Világon, legalábbis most az, vagy annak tűnik. (M)

1 komment

Címkék: költözés utazás külföld Krakkó

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenkrakko.blog.hu/api/trackback/id/tr264670340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GátiAnett 2012.08.04. 11:04:17

Sziasztok :-), Viola regisztráltam, pedig tudod, hogy állok a facebook-kal is :-/ :-)! KLASSZAK VAGYTOK :-)!!!Én még mindig irigykedem...Írjatok, sokat-sokat, jó olvasni! puszi Nektek, Anett
süti beállítások módosítása